OVER OP STIJL

Op Stijl is onderdeel van de Bergenparkbuurt in Amersfoort Vathorst. In het totaal verrijzen in de Bergenparkbuurt zo’n 300 woningen, verdeeld over verschillende unieke buurtjes. Op Stijl ligt beschut en is rustig en ruim opgezet.

Duurzaam Op Stijl

In Op Stijl woon je niet alleen mooi, maar ook duurzaam en energieneutraal. De woningen voldoen aan de laatste milieueisen. Op het dak worden zonnepanelen aangebracht en je woning wordt gekoeld en verwarmd middels een warmte-koudesysteem. De woningen zijn gasloos en voorzien van comfortabele vloerverwarming op elke verdieping.

Lees meer →

westelijk park op stijl

Het Westelijkpark

Op Stijl grenst aan het nog aan te leggen Westelijkpark: een groene zone met ruimte voor recreatie, ontmoeting en ontspanning. De parkweide is de ideale plek om te picknicken en sporten. In het waterbos kan de wilde natuur haar vrije gang gaan. Kortom, volop leven!

Op Stijl op de kaart

Neem vanaf de Bergenboulevard de afslag bij Rotonde 3 en je bent thuis. Ondanks dat Op Stijl in directe verbinding staat met Laakse Tuinen en de rest van Vathorst, voelt het als een eigen buurt. Wat direct opvalt is de bestaande houtwal die als een groene ader door het plan heen loopt. De knotelzen, begroeiing en wilde hagen maken dat je hier comfortabel woont in het groen. Parkeren gebeurt op eigen erf achter groen, waardoor het straatbeeld niet bepaald wordt door auto’s.