ONTDEK AMERSFOORT

Inmiddels heeft Amersfoort Vathorst zo’n 27.000 inwoners en met de komst van de Bergenparkbuurt zal dit aantal nog verder toenemen. In korte tijd is dit jonge deel van Amersfoort uitgegroeid tot een plek in beweging mét een eigen stadshart.

Om de hoek

Vrijwel alle voorzieningen die je je kunt wensen, liggen op loop- of fietsafstand van Op Stijl. In winkelgebied Vathorst vind je maar liefst drie supermarkten en tal van andere winkels. Ook zijn er scholen, diverse sportfaciliteiten en een theater. Ken je de restaurants Bij Lot en Bij Daphne in de Kas al? Deze leuke horecagelegenheden liggen zelfs om de hoek.

Historisch Amersfoort

Spring op de fiets en je bent via de fietsverbindingsroute binnen 25 minuten in de historische binnenstad van Amersfoort. De trein brengt je er vanaf station Amersfoort Vathorst in slechts 7 minuten. In de binnenstad is altijd wat te doen. Van gezellige restaurants, terrassen en cafés tot leuke boetiekjes en musea. Ook vind je hier een schat aan bezienswaardigheden.

Natuur in de buurt

Wil je de stad even uit? Fiets naar het Hoevelakense Bos of natuurgebied Arkemheen, één van de oudste polders van Nederland. Of stap in je sloep en vaar over de Laak via Bunschoten naar de Randmeren.