Leef met de seizoenen

in Op Stijl

In Op Stijl leef je met de seizoenen. Van dromerige zomerse zonsondergangen tot voorbijrazende wolkenluchten in de herfst. Allemaal prachtig. En toch is de lente misschien wel het allermooist. Stel je eens voor dat je komt te wonen in Op Stijl en elke dag zou kunnen genieten van de ontwakende natuur. Dankzij het kleinschalige karakter – slechts 42 woningen aan de rand van Vathorst, grenzend aan het toekomstige Westelijk park – beleef je het echt mee.

Welke vogel kondigt de lente aan?

Wie hoor je het eerst? En wíe hoort ‘m het eerst? Is het de merel of toch het roodborstje. De kans is groot dat je ze allebei hoort. En ook de winterkoning en de heggenmus zijn er al vroeg bij. Worden de dagen langer, dan komen de echte zangvogels in actie. Misschien hoor je zelfs de blauwborst. Verscholen in het riet zingt hij er stevig op los. Buiten is het natuurlijk prachtig, maar ook binnen geniet je ervan. Dankzij de ligging van de woningen en de grote raampartijen mis je straks niets van al het moois om je heen. Verrekijker in de aanslag en ontdek wie er zo mooi fluiten.

Tips voor je eerste lente in Op Stijl

Alsof je woont in een schilderij

Van Gogh liet zich inspireren door bloesem en vele kunstenaars met hem. Vanaf april kleurt het weer wit dankzij de pruimenbloesem. Gevolgd door het roze van de kersen en vervolgens weer het witste wit van perenbloesem. Er is geen boom die zoveel bloemen per vierkante centimeter tak heeft als de peer. De appel sluit de rij en doet dat met een mix van roze en wit. Stel je voor hoe mooi een fruitboom in de tuin van je nieuwe huis in Op Stijl zal zijn. Een boom past in elke tuin en heeft een klimaatadaptieve waarde en positieve effecten op de leefomgeving en biodiversiteit. Wil je nu al de bloei meemaken? Download de gratis Bloesemalert-app!

Waar vind je nog zo’n plek? En zulke woningen?

Dit is een unieke kans want de Bergenparkbuurt biedt je de laatste kans in Vathorst op een energieneutrale nieuwbouw-tussenwoning, tweekapper of vrijstaande woning in en groene omgeving … Dus ontdek snel welke woning bij je past en ga voor gezond!